Všetky služby portálu SMSBOX.SK sú chránené bezpečnostným certifikátom a sú dostupné výlučne cez zabepečené pripojenie HTTPS. Prostredníctvom platobnej brány TrustPay môžete za naše služby zaplatiť svojim internet bankingom, ktorý máte zriadený k bežnému účtu. Platba prebehne online a kredit Vám navýšime okamžite.
Najkrajšie vianočné SMS
Zníženie cien SMS
Written by: admin01fg#ceo Category:TOP novinky Views:0
Odteraz posielajte SMS ešte výhodnejšie! Znížili sme pre Vás ceny SMS do Rakúska (+43) a Maďarska (+36). Viac informácií nájdete v našom prehľadnom cenníku.

    
Modified:8. 11. 2013 Revision:6
Nová verzia API
Written by: admin01fg#ceo Category:TOP novinky Views:0

Od dnešného dňa máte k dispozícii API v3.0. Pridali sme nasledovné novinky:

  • Webovú službu HTTP POST
  • Knižnicu funkcií pre jazyk PHP

Odteraz je odosielanie SMS priamo z PHP e-shopov hračkou.



    
Modified:13. 6. 2013 Revision:10

SMS šablóny
Written by: admin01fg#ceo Category:TOP novinky Views:0
Zjednodušte si posielanie často sa opakujúcich SMS pomocou SMS šablón. Po prihlásení na svoj účet ich nájdete v menu MÔJ SMSBOX -> SMS Šablóny.

    
Modified:9. 3. 2013 Revision:7
Online platby
Written by: admin01fg#ceo Category:TOP novinky Views:0
Od dnešného dňa môžete kredit zakúpiť rýchlo a bezpečne pomocou online platobnej brány TrustPay. Vašu platbu zaregistrujeme okamžite a vy už o pár sekúnd po platbe budete môcť využívať naplno všetky naše služby. Pred zadaním platby si prosím skontrolujte, či je Vaša banka na zozname podporovaných bánk.

    
Modified:17. 12. 2012 Revision:7

Orange SK, T-Mobile SK, O2 SK
Written by: admin01fg#ceo Category:TOP novinky Views:11
  • Garantované spojenie do siete slovenských mobilných operátorov
  • Rýchle a spoľahlivé doručenie Vašich SMS
  • Nízke ceny
  • Možnosť používať alfanumerických odosielateľov


    
Modified:3. 8. 2012 Revision:11

Využitie

SMS-kujte výrazne lacnejšie ako z mobilného telefónu. Zabudnite na zbytočne predražené SMS mobilných operátorov.  U nás máte ceny výrazne nižšie.

Začnite šetriť Vaše peniaze!!! Zaregistrujte sa práve teraz a dobite si kredit aspoň v minimálnej výške 4,-€. Zakúpený kredit u nás nikdy neprepadne. K službe Web SMS máte k dispozícii podrobný prehľad o doručení SMS a zadarmo prehľadné elektronické výpisy odoslaných správ. 

A naviac, naše ceny platia celosvetovo. Vyhnite sa poplatkom za roaming a drahým cenám SMS zo zahraničia.

Nemusíte sa báť toho, že Vaše správy budeme odosielať z anonymného nič nehovoriaceho telefónneho čísla. Ihneď po registrácii si môžete ako odosielateľa nastaviť text "SMSBOX.SK". Buďte však kreatívni a vytvorte si  vlastnú prezývku (nick), ktorú potom použijete ako odosielateľa SMS. Vaši kamaráti takto ľahko spoznajú od koho dostali správu, aj keď Vás práve nemajú v telefónnom zozname.
 

E-shopy

Veľkou nevýhodou e-shopov v porovnaní s kamennými obchodmi je strata osobného prístupu k zákazníkovi a s tým súvisiace problémy s budovaním vernostného vzťahu. 

Ukážte svojim zákazníkom, že Vám na nich záleží. Pošlite im dôležité informácie cez SMS, ktoré určite neprehliadnú. Zákazníci majú obvykle osobný vzťah k svojmu mobilnému telefónu, preto správa od Vás im dáva pocit, že píšete práve im. V porovnaní s e-mail marketingom tu neexistujú žiadne ANTISPAM technológie, správa je určite doručená adresátovi.

  • Informujte zákazníkov prostredníctvom SMS notifikácie o odoslaní objednaného tovaru,
  • Upozornite zákazníkov na akcie a výpredaje,
  • Informujte svojich zákaznikov o novinkách v ponúkanom sortimente,
  • Zvýšte bezpečnosť nákupu SMS autentifikáciou užívateľa.

Kamenné obchody a nákupné centrá

Cieľom každého obchodníka je mať čo najviac spokojných a verných zákazníkov. Využite naše SMS služby a zmeňte príležitostných zákazníkov na verných. Upozornite svojich zákazníkov na nový tovar, informujte ich o VIP zľavách a akciách.

V porovnaní so ziskom budú Vaše náklady na SMS zanedbateľné.

Banky, pôžičkové spoločnosti

Informujte zákazníkov o schválení alebo zamietnutí žiadosti o úver. Pripomeňte im termín jeho splatnosti a výrazne zlepšite platobnú disciplínu svojich zákazníkov.

Informujte ich tiež o použití kreditnej karty a o pohyboch na účte, využite našu SMS bránu na autentifikáciu platieb.

Pomocou API si jednoducho a rýchlo prepojíte Váš informačný systém so službou SMSBOX a celú komunikáciu budete mať úplne automatizovanú.

Úniku citlivých dát sa nemusíte obávať - komunikácia s našou SMS bránou je zabezpečená bezpečnostným certifikátom a služby prevádzkujeme v súlade so Zákonom o elektronických komunikáciách.

Cestovné kancelárie

Informujte svojich stálych zákazníkov o novinkách, last minute ponukách a výhodných cenách leteniek. Na základe predošlých skúseností môžete svojim zákazníkom pripraviť špeciálne SMS ponuky a last minute zájazdy vypredáte okamžite.

Reštaurácie a hotely

SMS marketing je vynikajúcim nástrojom na zvýšenie návštevnosti práve Vášho gastronomického zariadenia. Nezabudnite informovať zákazníkov o výhodných cenách víkendových pobytov alebo o novej špecialite, ktorú ponúkate vo svojej reštaurácii.

Vybudujte si databázu verných zákazníkov, ktorí sa budú radi vracať do Vášho podniku. Využite našu SMS bránu tiež na potvrdenie registrácie ubytovania a vyhnite sa zbytočným telefonátom zákazníkov. 

Načasujte si správny okamih odoslania SMS a upozornite zákazníkov na Happy Hour. 

Event agentúry

Využite SMS na zlepšenie komunikácie s účastníkmi konferencií a prezentácií, ktoré organizujete. Pošlite všetkým zaregistrovaným účastníkom dôležité informácie rýchlo a načas. Maximalizujte účasť na konferencii - pripomeňte všetkým účastníkom termín a miesto konania deň vopred.

Mestá a obce

Miestny rozhlas nepočuje každý, e-mail číta málokto pravidelne. Ak potrebujete svojim občanom oznámiť rýchlo niečo veľmi dôležité, naša SMS brána je tou správnou voľbou.

Komunikácia s občanmi prostredníctvom SMS je veľmi účinná, takto zaslané dôležité informácie sú neprehliadnuteľné a určite si ich prečíta každý a to takmer ihneď.

A naviac máte okamžite k dispozícii informáciu o doručení správy.

Školy, spolky, kluby

Naše cenovo výhodné SMS služby sa dajú veľmi dobre využiť aj pri organizovaní školských a klubových akcií.

Vďaka hromadnému SMS upozorneniu študentov, rodičov alebo členov klubu nikto nezmešká termín odchodu na akciu. A nezabudnite cez SMS pripomenúť aj dôlezité veci, ktoré je dobré si na akciu vziať so sebou. 

Zmenil sa termín akcie na poslednú chvíľu? S našimi SMS službami žiadny problém - o tejto zmene dokážete veľmi rýchlo informovať všetkých účastníkov načas.
 
Máte problém s informovaním rodičov študentov o termíne triednej schôdzky? Využite SMS a máte istotu, že sa o tom dozvie naozaj každý.

Vývojári

Vytvárate zaujímavú aplikáciu alebo web a potrebujete implemetovať SMS komunikáciu? SMSBOX.SK  je v tom prípade tou správnou voľbou.

Pomocou nášho API sa rýchlo a jednoducho pripojíte do nášho systému a SMS môžete odosielať s nulovými nákladmi na technické vybavenie. Šetríme Váš čas a peniaze.

Ak by ste mali špeciálnu požiadavku na komunikačné rozhranie, dajte nám to vedieť cez kontaktný formulár. Radi Vašu požiadavku s Vami prediskutujeme a navrhneme vhodné riešenie.